Bărbat de 71 de ani prins de polițiști în timp ce transporta ilegal material lemnos, pe o stradă din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 71 de ani, din comuna Valea Moldovei, a fost prins de polițiști în timp ce transporta ilegal material lemnos, pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Suceava.

Potrivit Poliției Suceava, miercuri, 12 septembrie a.c., la ora 04.50, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Suceava autoutilitara condusă de un bărbat de 71 de ani, din comuna Valea Moldovei, care transporta material lemnos.

 

„În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 7,00 m.c. cherestea de esență rășinoase”, a precizat Poliția Suceava.

Șoferul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare de 4.676 lei a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de