Acasă Social Primarul Ion Lungu anunță că Romsilva este de acord cu transferul Parcului...

Primarul Ion Lungu anunță că Romsilva este de acord cu transferul Parcului Șipote la Primăria Suceava. Pentru începerea procedurilor, Guvernul trebuie să adopte normele de aplicare a legii. El a participat la o acțiune de voluntariat în Parcul Șipote


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, sâmbătă, la o acțiune de voluntariat în Parcul Șipote în cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania! World Cleanup Day” și a declarat că municipalitatea a obținut acceptul Romsilva pentru preluarea acestui parc.

El a spus că a participat la această inițiativă de voluntariat în Parcul Șipote pe care municipalitatea suceveană intenționează să îl preia după ce a fost adoptată o lege care permite acest transfer.

„Am avut ieri la Romsilva o discuție pe această temă. Ei sunt de acord. Mai avem o singură problemă: Guvernul trebuie să emită norme metodologice privind transmiterea acestor păduri parc la primării”, a declarat primarul.

El a spus că va avea discuții la Guvern, la Ministerul Mediului, pentru a fi grăbită elaborarea acestor norme în așa fel încât acest parc să fie preluat cât mai repede.

„Până atunci vom face acțiuni permanente de voluntariat de realizare a curățeniei și permanent vom urmări păstrarea curățeniei în Parcul Șipote”, a mai declarat Ion Lungu.



„Let`s Do It, Romania! World Cleanup Day” se desfășoară în cursul zilei de sâmbătă în toată țara, fiind implicați foarte mulți voluntari. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version