Elevi şi profesori ai Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, participanţi la acţiuni de ecologizare în cadrul campaniei „Let`s Do It, România!”


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 250 de elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc au participat, sâmbătă, la acţiuni de ecologizare în zonele Izvorul Alb, Izvorul Malului, Valea Caselor şi Buneşti din localitate, alăturându-se campaniei  „Let`s Do It, România!”.

Responsabilul cu Relaţiile Publice şi Comunicarea din cadrul Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Georgiana Lupu, a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că aproximativ 250 de elevi și cadre didactice ale colegiului “au răspuns prezent celei mai ambițioase acțiuni civice din țară”, „Let`s Do It, România!”.

“Elevii ștefăniști au dat dovadă de spirit civic și s-au echipat cu mănuși și saci menajeri pentru a ecologiza zonele: Izvorul Alb, Izvorul Malului, Valea Caselor și Bunești din Câmpulung Moldovenesc. Încă de la inițierea acestui proiect, tinerii liceeni au participat, în fiecare an, la activități de ecologizare a albiei râului Moldova și a lizierelor pădurilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că  elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc s-au alăturat celor peste 2100 de militari și civili din Armata României care s-au mobilizat, în toată țara, pentru o Românie mai curată.

“În același context, pe parcursul anului școlar, tinerii liceeni iau parte la acțiuni de ecologizare inițiate de administrația publică locală și de către colegiu. Campania „Ziua Națională a Curățeniei” se desfășoară în context global, în 150 de țări, sub numele „World Cleanup Day” și reprezintă o activitate de responsabilizare a populației în privința gestionării deșeurilor”, se mai precizează în comunicatul de presă.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de