Un fălticenean băut a lovit cu mașina o țeavă de gaz metan și a fugit de la locul faptei

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Fălticeni, este cercetat de polițiști după ce luni după-amiază a lovit cu mașina o țeavă de gaz metan și a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 17.40, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a fost sesizat despre faptul că un autoturism a lovit o țeavă de gaz metan din localitate, după care a plecat de la locul faptei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 46 de ani.

„Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)