Bărbat din Frasin, reținut de polițiști după ce a fost prins furând motorină din rezervoarele unei benzinării


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani, din orașul Frasin, a fost prins de polițiști în timp ce sustrăgea motorină din rezervoarele unei benzinării din localitate.

Poliția Suceava a precizat că vineri, 21 septembrie a.c., la ora 03.30, în urma continuării cercetărilor în cauza din 28.08.2018 privind furtul de carburant din rezervoarele benzinăriei unei societăți comerciale din municipiul Rădăuți, amplasată pe raza orașului Frasin, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava l-au prins în flagrant pe un bărbat de 50 de ani, din orașul Frasin, în timp ce sustrăgea motorină din rezervoarele benzinăriei.

„Ulterior, în baza autorizației emise de instanță, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul utilizat de bărbatul de 50 de ani, ocazie cu care în beciul locuinței au fost identificate mai multe recipiente din plastic umplute cu motorină”, a menționat IPJ Suceava.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au documentat alte șase sustrageri de carburant din perioada august-septembrie 2018, precum și complicitatea la trei furturi a angajatului stației de alimentare, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Fălticeni, prejudiciul total fiind de circa 15.864 lei.

Astfel, bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de