Pieton prins cu un pistol cu gaze asupra sa, după ce a fost accidentat de o mașină, la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Gura Humorului, a fost prins cu un pistol cu gaze asupra sa, după ce a trecut strada pe culoarea roşie a semaforului electric și a fost accidentat de o mașină.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, 26 septembrie a.c., în jurul orei 18.24, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piaţa Republicii, din orașul Gura Humorului, un bărbat de 22 de ani, din orașul Frasin, a surprins și accidentat ușor un localnic de 31 de ani, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, însă pe culoarea roşie a semaforului electric destinat pietonilor.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat asupra victimei un pistol cu gaze, prevăzut cu  încărcător, dar fără muniție, bărbatul declarând faptul că a pierdut documentele de achiziționare a armei”, a menționat IPJ Suceava.

Verificând bazele de date, polițiști au constatat faptul că bărbatul de 31 de ani nu este autorizat  pentru  deținerea, portul  și  folosirea de arme și muniții.

Astfel, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și  munițiilor” și „contrabandă calificată”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de