Bucovina-pata de culoare a Târgului „Produs în România” organizat la Cluj Napoca. Flutur: Ne-au cerut să venim mai des la Cluj cu produse din Bucovina


Intră acum și în grupul de

Județul Suceava a participat în acest week-end la Târgul „Produs în România” organizat la Cluj Napoca după modelul „Produs în Bucovina”.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Târgul „Produs în România” a luat ființă după ce a existat inițiativa înființării Asociației „Produs în Bucovina” și organizării de târguri „Produs în Bucovina”.

El a explicat că inițiativa Sucevei a fost preluată și de Cluj cu „Produs în Cluj”, iar în Anul Centenarului Unirii s-a convenit organizarea unui târg „Produs în România”.

La acest târg au participat reprezentanți din 25 de județe, iar Bucovina a reprezentat pata de culoare a târgului cu produse din carne, brânzeturi, fructe de pădure, produse de stână, produse meșteșugărești, dar și cu formații tradiționale din județ.

Flutur a spus că în marja acestui târg s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrației din Cluj, din alte județe, dar  și din Republica Moldova.

„Atât organizatorii cât și cumpărătorii ne-au cerut să venim mai des la Cluj cu produse din Bucovina, la standuri fiind permanent cozi. Este un brand care a prins la Cluj”, a conchis Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de