Un cetățean francez care s-a urcat băut la volan a intrat cu mașina în gardul unei case din comuna Vama


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, cetățean francez cu reședința în România, este cercetat de polițiștii suceveni după ce a provocat un accident pe raza comunei Vama.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orei 17.57, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, din comuna Vama, pe fondul vitezei excesive și a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 62 de ani, cetățean francez cu reședința în România, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care s-a răsturnat.

„Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 41 de ani din orașul Gura Humorului, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a menționat Poliția Suceava.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de