Un adolescent de 17 ani, fără permis, a provocat un accident și a plecat de la locul faptei, la Vicovu de Sus. El a fost urmărit și prins de un șofer


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani, din Vicovu de Sus, este cercetat de polițiști după ce a condus o mașină fără a avea permis.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 10 octombrie a.c., la ora 10.30, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că pe strada Romană din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar persoana vinovată nu posedă permis de conducere.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că la 10.10.2018, în jurul orei 10.25, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Romană, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 63 de ani a oprit pe partea dreaptă a drumului, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus din sens opus de un minor de 17 ani, din aceeași localitate”, a arătat IPJ Suceava.

După impact, tânărul a plecat de la fața locului, fiind urmărit și reținut de celălalt conducător auto.

Polițiștii au arătat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Cei doi șoferi fiind au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de