Bărbat din Rădăuți, cercetat de polițiști în urma unei tamponări în care au fost implicate trei autovehicule


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Rădăuți, este cercetat de polițiști după ce a condus un tractor fără a avea permis corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 19.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că pe DN 17A din localitate a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autovehicule.

„Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea tractorul ce tracta două remorci, din care ultima nesemnalizată corespunzător, pe DN 17A, în afara localității Rădăuți, un bărbat de 60 de ani din orașul Milișăuți, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani din comuna Bălcăuți. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a ricoșat pe contrasens, lovind autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Dornești”, a menționat Poliția Suceava.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea vehiculelor.

Verificând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 60 de ani deține permis de conducere, însă necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Astfel, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei  sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de