Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se organizează vineri la Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni: Peste 400 de locuri de muncă sunt deja oferite, dar se asigură consiliere și pentru locurile de muncă vacante în străinătate


Intră acum și în grupul de

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava a anunțat că organizează vineri, 19 octombrie 2018, la Iulius Mall Suceava zona liftului panoramic, începând cu ora 10:00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul are loc simultan și la sediile Punctelor de lucru din localitățile Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, precum și la casa Germană din Rădăuți.

Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

„Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, 40 de angajatori suceveni, la care se vor adaugă și cei cu sediul în localitățile din județ, oferă peste 400 de locuri vacante pentru  diverse calificări și niveluri de studii. Oferta se structurează în funcție de nivelul studiilor și calificările deficitare pe piața locală a muncii, varietatea ocupațiilor solicitate de angajatori fiind o motivație pentru a participa la interviurile de angajare. Confirmările continuă să vină, iar formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până pe data de 18 octombrie, ora 16”, anunță AJOFM Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de