Prorectorul Mihai Dimian solicită studenților să respecte condițiile stipulate în contractul de cazare în căminele USV, după ce un incendiu a izbucnit într-un complex studențesc din țară


Intră acum și în grupul de

Prorectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, solicită studenților să respecte condițiile stipulate în contractul de cazare în căminele USV, după ce un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-un complex studențesc din Timișoara.

„Chiar dacă vi se par restricții de natură să diminueze confortul dumneavoastră sau să crească anumite cheltuieli zilnice, ele contribuie la sporirea gradului de securitate a fiecăruia dintre voi.

Am încercat și vom încerca și în continuare să creștem confortul în spațiile de cazare, masă și studiu ale universității însă, chiar dacă vă mai supărați pe noi, nu putem face aceasta prin abateri de la măsurile de siguranță iar de acest aspect trebuie să avem grijă și să fim responsabili împreună”, a precizat prorectorul Mihai Dimian.

Potrivit digi24.ro, joi seara, un incendiu ce putea avea urmări grave a izbucnit la un hotel din Complexul Studențesc din Timișoara. Sursa citată menționează că martorii spun că focul a pornit de la bucătăria aflată la demisol, iar flăcările s-au extins apoi la acoperișul care a fost distrus. Totodată, intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă, căile de acces din apropierea clădirii fiind înguste şi pline de maşini parcate.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de