Doi bărbați din Mehedinți, reținuți de polițiștii din Vatra Dornei după ce au fost prinși în trafic cu țigări de circa 100.000 lei


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați de 21 și 30 de ani, ambii din județul Mehedinți, au fost reținuți și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava după ce au fost prinși în trafic cu țigări de contrabandă de circa 100.000 lei.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 21 octombrie a.c., în jurul orei 10.35, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Roșu din localitate două autoturisme conduse de doi bărbați de 21 și 30 de ani, ambii din județul Mehedinți.

„În urma verificării celor două vehicule, polițiștii au identificat în portbagajul autoturismului condus de bărbatul de 30 de ani 2.070 pachete cu țigări, iar în cealaltă maşină condusă de  tânărul de 21 de ani 5.630 pachete cu țigări, toate de proveniență extracomunitară. Țigările în valoare de circa 100.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate la sediul poliției”, a precizat sursa citată.

Totodată, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri procedurale.

„În cauză, s-au întocmit două dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind sesizată și Direcția Regională de Accize și Operațiuni Vamale Iași pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului de stat”, a mai arătat IPJ Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de