Un bărbat care a lovit și amenințat cu moartea un agent de poliție, pus sub control judiciar de procurorii din Fălticeni. Polițistul fusese chemat de mama bărbatului pentru că fusese agresată de fiul ei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a lovit și amenințat cu moartea un agent de poliție a fost reținut și apoi pus sub control judiciar de procurorii din Fălticeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni în data de 20 octombrie, în jurul orei 17:08, fiind în curtea locuinţei sale, un bărbat a exercitat acte de violenţă şi a ameninţat cu moartea un agent de poliţie ce îşi desfăşoară activitatea în mediul rural, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care s-a deplasat la faţa locului în urma unui apel efectuat prin 112  de mama inculpatului, care sesizase că a fost agresată de către acesta.

În această împrejurare, bărbatul l-a prins de uniformă pe agentul de poliţie, după care l-a împins şi, atunci când acesta a încercat să-l imobilizeze bărbatul a opus rezistenţă.

Cei doi s-au îmbrâncit, context în care bărbatul s-a lovit cu capul de un stâlp din beton, s-a dezechilibrat iar când s-a ridicat a lovit cu capul pe agentul de poliţie.

La scurt timp,  având asupra sa un topor acesta l-a ameninţat poliţistul cu moartea.

Bărbatul a fost reținut în data de 23 octombrie și plasat sub control judiciar începând cu 24 octombrie.

 


Intră acum și în grupul de