Accident provocat de un șofer băut, în sensul giratoriu de la Bazarul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34  de ani, din municipiul Suceava, a provocat joi seară un accident în sensul giratoriu de la Bazar.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 25 octombrie a.c., în jurul orei 21.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, ajuns în intersecţia cu sens giratoriu din faţa Complexului Comercial „Bazar”, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, un localnic de 34 de ani, a intrat în coliziune faţă – spate cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 55 de ani, tot din municipiul Suceava, care circula pe banda a doua, în aceeaşi direcţie de mers.

 

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două vehicule.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul  bărbatului de 55 de ani şi de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de 34 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat Poliția Suceava.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de