Copii și adulți din sistemul de protecție al județului Suceava organizează, miercuri, spectacolul „Uniți de Centenar”. Spectatorii sunt rugați să vină cu un obiect vestimentar tradițional

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a anunțat că va organiza, miercuri,  între orele 14:00-16:00, la Teatrul Matei Vișniec  din Suceava spectacolul ”Uniți de Centenar” pregătit cu emoție și mult drag  de către  copiii și adulții din cadrul sistemului de protecție.

Manifestarea este organizată cu sprijinul Consiliului Județean Suceava, Primăriei Municipiului Suceava, Teatrului Municipal „Matei Vișniec” și ”Te Aud România”.

Organizatorii roagă spectatorii să poarte  un obiect vestimentar tradițional (ie, cămasă etc) „pentru ne simți mai aproape de portul, obiceiurile și tradițiile noastre minunate”.

În cadrul spectacolului vor evolua Corul Așezământului de Copii ”Sf. Ierarh Leontie” – dirijor, Pr. George Mironescu, copii de la Casa de tip Familial „Visătorii” Fundu Moldovei,  de la Centrul de plasament „Mihail și Gavril” Solca, de la Serviciul de Asistență Maternală, Casa de Tip Familial „Sf. Gheorghe” Dolhasca, Servicii multifuncționale pentru Copilul Aflat în Dificultate Gura Humorului, Servicii multifuncționale pentru Copilul aflat în Dificultate Fălticeni, Servicii multifuncționale de tip rezidențial Suceav, iar de la Centrele de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți, Corul persoanelor cu dizabilități “Speranța”, dirijor, Lucian Afilipoaei. (N.B.)