Șofer cu o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aer expirat, implicat într-un accident rutier produs la Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Dolhasca, este cercetat de polițiști după ce a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, 4 noiembrie a.c., Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată despre faptul că pe DJ 208I din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismele implicate în accident prezentând avarii și pe conducătorii auto, un bărbat din județul Botoșani și un localnic de 58 de ani”, a precizat IPJ Suceava.

Astfel, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din județul Botoșani și de 1,34 mg/l alcool pur în aer expirat, în cazul conducătorului auto de 58 de ani, care a fost condus la spital, dar a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de