Doar 42 de bilete de tratament din cele peste 300 alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava pentru seria 18 au mai rămas disponibile. Acestea sunt pentru staţiunile Amara, Căciulata, Geoagiu- Băi, Lacul Sărat, Moneasa şi Sângeorz- Băi


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a anunțat, marţi, într-un comunicat de presă, că pentru seria 18 a biletelor de tratament, au fost alocate instituţiei sucevene 307 bilete de tratament, iar până în prezent au fost deja solicitări pentru repartizarea a 265 dintre acestea.

Boliacu a spus că 42 bilete de tratament au rămas disponibile, iar persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament, în limita numărului de locuri disponibile.

“Cele 42 de bilete de tratament sunt pentru staţiunile Amara, Căciulata, Geoagiu- Băi, Lacul Sărat, Moneasa şi Sângeorz- Băi, iar plecarea în staţiune se face în  intervalul

 

14-17 noiembrie 2018”, a spus Boliacu adăugând că în cazul în care nu vor exista solicitări pentru biletele de tratament, acestea vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de