Un tânăr din Ulma, fără permis și sub control judiciar, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volan


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani, din Ulma, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce polițiștii l-au depistat la volanul unei mașini, deși avea permisul reținut și se afla sub control judiciar.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri, 7 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ 48C din comuna Ulma autoturismul condus de un localnic de 23 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere reținut”, a menționat IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşiri infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispunerii unei măsuri preventive, acesta aflându-se sub control judiciar pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de