Șofer implicat într-un accident rutier, imobilizat și încătușat de polițiști după ce a devenit agresiv și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, la Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Păltinoasa, a fost imobilizat și încătușat de polițiști după ce a devenit agresiv și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 8 noiembrie a.c., la ora 23.19, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Păltinoasa a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un localnic de 29 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, devenind agresiv, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și transportat de polițiști la spital, unde a refuzat și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a menționat Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de