O sută de persoane, dar și zeci de bagaje verificate la căminul social al Primăriei Suceava în cadrul unei acțiuni polițienești


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a organizat, sâmbătă dimineața, o acțiune la căminul social nr. 2 situat în Suceava pe str. Calea Unirii, aparținând Primăriei Municipiului Suceava și în proximitatea acestuia.

La această acțiune au participat 15 polițiști, trei jandarmi, 10 polițiști locali și un funcționar din cadrul Primăriei Municipiului Suceava – Biroul Evidența și Administrarea Imobilelor de Locuit, cu nouă autospeciale din dotarea celor trei structuri implicate.

Poliția Suceava precizează că polițiștii au efectuat această acțiune în vederea prevenirii şi combaterii actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru legitimarea și punerea în legalitate a persoanelor restante cu privire la documentele de identitate, precum și pentru identificarea și depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în acest cămin.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 100 de persoane și controlate 25 de bagaje, fiind totodată verificați agenții de pază și obiectivele din zonă.

În timpul verificărilor au fost identificate 9 persoane străine de localitate și au fost aplicate  6 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991. (N.B.)


Intră acum și în grupul de