Zboruri de vacanță din Suceava pentru Egipt și Tunisia din 2019, alături de cele pentru Antalya și Bodrum anunță agenția Campion Tour din Suceava

Agenția de turism Campion Tour din Suceava a anunțat, marți, că în vara anului 2019 vor fi lansate curse charter de pe Aeroportul Suceava spre destinații din Tunisia și Egipt și se vor continua zborurile spre Antalya și Bodrum în Turcia.

Potrivit unui comunicat al agenției, în perioada 15-18 noiembrie 2018 în Bucureşti, la Centrul Expoziţional Romexpo, are loc Târgul de Turism al României, la care sunt aşteptate peste 280 de organizaţii expozante (hotelieri, agenţii de turism, autorităţi locale, centre de informare etc.) şi peste 20.000 de vizitatori.

În această perioadă apar numeroase oferte speciale de vacanţă către majoritatea destinaţiilor iubite de turiştii români, iar agenţia de turism Campion Tour din Suceava va avea reprezentanţi în Capitală, la târg şi, totodată, va deţine accesul la toate ofertele speciale destinate inclusiv turiştilor din Suceava.

 

Astfel, reprezentanţii agenţiei informează că, pentru suceveni, cele mai interesante oferte vor fi cele pentru destinaţia vedetă a anului 2018, Antalya (Turcia), cu zbor din Suceava.

“Operatorii au scos oferte speciale pentru toate destinaţiile. Avem acces la toate aceste oferte şi îi aşteptăm cu drag pe toţi cei interesaţi să profite de ele”, a declarat Mihai Costea, co-fondatorul agenţiei Campion Tour.

Cu ocazia târgului, tarifele pentru o vacanţă în Antalya vor porni de la 349 euro/persoana pentru un sejur de 7 nopţi, la un hotel de 5* în regim All Inclusive, cu zbor din Suceava, toate taxele fiind incluse.

De asemenea, pentru o selecţie importantă de hoteluri, agenţia Campion Tour promite discount-uri suplimentare de până la 190 euro/cameră, doar pe perioada târgului. Astfel, sucevenii vor avea ocazia să-şi rezerve vacanţa la un pret mai bun în această perioadă, mai ales dacă avem în vedere faptul că reducerea suplimentară se cumulează cu reducerea specifică perioadei de Early Booking.

 

O noutate pentru sezonul vară 2019 sunt cursele de pe aeroportul Suceava către Egipt/Hurghada şi Tunisia. De exemplu, pentru Tunisia, preţurile pornesc de la 400 euro/persoană pentru un sejur de 7 nopţi în regim All Inclusive, la un hotel de 4*, preţurile incluzând şi zborul din Suceava, cu toate taxele incluse, respectiv transferul aeroport – hotel – aeroport şi bonusul ce constă în asigurări medicale şi storno pentru întreaga familie.

 

Pentru sucevenii ce vor să experimenteze în 2019 o nouă destinaţie, agenţia Campion Tour le recomanda Egiptul cu fascinanta sa staţiune Hurghada.

Târgul aduce oferte speciale şi pentru această destinaţie. Pachetele cu zbor din Suceava vor avea preţuri începând de la 399 euro/persoană pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de 4* cu All Inclusive, iar preţurile pentru un hotel de 5* vor porni de la 449 euro/persoană.(C.P.)