Bărbat pus sub control judiciar de procurorii din Gura Humorului după ce a agresat două persoane, a pătruns într-o livadă și a încercat să incendieze o autostupină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost reținut de procurorii din Gura Humorului și apoi plasat sub control judiciar fiind  cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Astfel, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, procurorii au dispus marți punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru  două infracțiuni de lovire sau alte violenţe, una de violare de domiciliu, o tentativă la infracţiunea de distrugere prin incendiere și o infractiune de distrugere.

Bărbatul este acuzat că  luni seara în decurs de un sfert de oră două persoane S.C. şi S.V., și a pătruns fără drept în livada împrejmuită cu gard aflată în spatele locuinţei lui S.C. , a distrus mai multe leaţuri din gardul împrejmuitor şi a dat foc  unei cârpe îmbibate cu ulei alimentar la mică distanţă de roata din dreapta faţă a autoutilitarei marca Scania, tip stupină, aparţinând lui S.C., existand pericol de propagare la vehicul.

Față de agresor a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore,  iar prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de