Șoferi băuți, depistați în trafic de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rutieri suceveni au depistat, duminică, mai mulți șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 18 noiembrie a.c., la ora 17.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control  pe DJ 178, din comuna Arbore, autoturismul condus de un localnic de 53 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la ora 21.18, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt șofer, un bărbat de 28 de ani, din comuna Frumosu, a fost oprit la ora 23.10, de către o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, pe DJ 176, din comuna Moldovița. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, la ora 23.55, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe DJ 208A, din comuna Bosanci, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din municipiul Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei patru șoferi s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de