O femeie din Dumbrăveni a murit după ce a fost lovită de un autoturism. Femeia a traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 78 de ani din Dumbrăveni a murit, vineri seara, la spital, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar drumul.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri după amiaza, în jurul orei 17:15, în timp ce se deplasa pe DJ 208B, din comuna Dumbrăveni, ajunsă la intersecția cu DN 29, o localnică de 78 de ani, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost surprinsă și accidentată grav de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din comuna Șerbăuți.

Femeia  a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în jurul orei 21:10, din cauza leziunilor suferite, femeia a murit.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz  s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de