O lucrare a unui student sucevean despre dezvoltarea afacerilor în domeniul serviciilor cu ajutorul aplicațiilor mobile a obținut Premiul I și trofeul unei competiții naționale ce a avut loc la Ploiești

La Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești s-a desfășurat, în perioada 21-23 noiembrie a.c., Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești cu tema „Resursele de energie în dezvoltarea și administrarea afacerilor durabile”, ediția a II-a. Competiția a fost organizată de Facultatea de Științe Economice și de Societatea Antreprenorială Studențească și a reunit studenți de la facultățile de profil din țară, de la ciclurile de licență și masterat.

Potrivit unui comunicat al USV, în competiție au fost înscrise 40 de lucrări, care au abordat aspecte legate de dezvoltarea afacerilor în condiții de sustenabilitate, independența energetică și perspectivele piețelor de energie la nivel local, național și global.

„Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a fost reprezentată de studentul Flavius Clim, de la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, programul de studii de masterat cu predare în limba engleză Planning of New Tourism Products and Destination Management, anul I. Lucrarea prezentată de el, intitulată „Dezvoltarea afacerilor în domeniul serviciilor cu ajutorul aplicațiilor mobile”, a întrunit cel mai mare punctaj și aprecierile unanime ale juriul, care i-au acordat Premiul I și trofeul competiției”, a arătat USV.

Sursa citată menționează că acest succes confirmă prestația foarte bună pe care studenții de la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică au avut-o la competiție naționale la care au participat.

Studentul Flavius Clim are experiența competițiilor naționale, la care a participat în anii anteriori, atât în calitate de competitor, cât și de membru al juriului de evaluare a lucrărilor.

(M.T.)