Un tânăr din Pârteștii de Jos a fost reținut după ce a produs un accident rutier la patru zile după ce i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Pârteștii de Jos care a fost depistat conducând fără permis de conducere a provocat distrugeri după ce a intrat, joi, cu mașina într-un gard din localitate.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, Postul de poliție Pârteștii de Jos a fost sesizat, joi, despre faptul că pe drumul comunal DC 24A din localitate, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe DC 24A, din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul, ce nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, este cercetat într-un alt dosar, întrucât la data de 25.11.2018, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul fără permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit un nou dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de