Drapel național de 27 de metri pătrați amplasat de salvamontiștii din Câmpulung Moldovenesc pe un perete al Pietrelor Doamnei


Intră acum și în grupul de

Serviciul Public Salvamont Suceava împreună cu  Asociația Fotografică “Bucovina FOTOgenică” din Câmpulung Moldovenesc au amplasat, de Ziua Națională a României, un drapel tricolor uriaș pe peretele vestiv al Pietrei Mari din rezervația naturală Pietrele Doamnei.

Astfel, salvamontiștii câmpulungeni Voicu Raia, Loredana Durnac, Nicolae Durnac, Sergiu Bersan, Cornel Sava și Claudiu Sepciu au ridicat, pe peretele vestic al Pietrei Mari, un drapel de 27 de metri pătrați.

Ulterior, alpiniștii Loredana Durnac și Nicolae Durnac au arborat drapelul României pe catargul din vârful celei mai înalte dintre Pietrele Doamnei.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc care a pus la dispoziție drapelul uriași, dar și cu suportul Hotelului Alpin Rarău.

Acest evenimentul a fost imortalizat de membrii Asociației “Bucovina FOTOgenică” și de invitații acestora, participanți la Întâlnirea Fotografică “Iarna Centenarului”, care s-a desfășurat în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie.

sursa foto: Facebook Bucovina FOTOgenică


Intră acum și în grupul de