Un magazin de încălțăminte a luat foc la Bivolărie


Intră acum și în grupul de

Un magazin de încălțăminte din localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, a luat foc în noaptea de duminică spre luni, pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Vicovu de Sus și Siret și de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Gălănești și Voitinel, intervenind cu șapte autospeciale și o ambulanță SMURD.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, a precizat că la sosirea echipajelor flăcările se manifestau generalizat la acoperișul unor anexe gospodărești, la cel al unui magazin de încălțăminte și la acoperișul casei de locuit, construcții corp comun, dispuse în formă de „L”, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

În urma incendiului au ars acoperișurile casei de locuit, anexelor și magazinului de încălțăminte pe o suprafață de aproximativ 450 mp.

De asemenea, au mai ars anexele și bunurile din interior, precum și marfă, documente ale societății comerciale și alte bunuri din magazin și s-au degradat tavanele, pereții și bunuri din interiorul locuinței.

„Incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată”, a spus Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat bunurile materiale de la parterul casei și două locuințe aflate în imediata apropiere.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de