Un rădăuțean băut a lovit cu mașina o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, strada Piața Unirii din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

O femeie din Rădăuți a fost rănită, sâmbătă seara, când traversa strada Piața Unirii, pe o trecere pentru pietoni, de un autoturism al cărui șofer era băut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara  în jurul orei 18.36, în timp ce conducea autoturismul pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, ajuns la o trecere pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, un localnic de 51 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a surprins și accidentat o femeie de 67 de ani, din aceeași localitate, angajată în mod regulamentar în traversarea străzii.

Femeia a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de