Orașul Solca și trei persoane aflate în dificultate primesc ajutoare din Fondul de rezervă al Consiliului Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Orașul Solca și trei persoane aflate în dificultate vor primi ajutoare din Fondul de rezervă al Consiliului Județean Suceava potrivit unei hotărâri adoptate luni în ședință extraordinară.

Astfel, Consiliul Județean Suceava a decis, luni, repartizarea de sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Judetean Suceava, cu titlul de ajutor, respectiv suma de 8.000 lei pentru trei persoane aflate în situație de extremă dificultate și suma de 50.000 lei cu titlul de ajutor pentru orașul Solca, unitate administrativ-teritorială aflată în situație de extremă dificultate, conform solicitării primarului acestei localități.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a menționat că suma de bani este destinată Căminului de bătrâni din Solca, precizând că CJ Suceava a mai alocat sume de bani pentru funcționarea acestuia.

El a spus că acum se alocă bani necesari pentru funcționarea în continuare în acest an a acestui cămin de bătrâni.(T.B.)


Intră acum și în grupul de