Bărbat rănit după ce un copac a căzut peste el, într-o pădure din Ciocănești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns, marți, la spitalul din Vatra Dornei, după ce un copac a căzut peste el în timp ce se afla într-o pădure de pe raza localității Ciocănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, marți, la ora 12:10, Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunțat, prin 112, că într-o pădure, pe raza localității Ciocănești, un arbore a căzut peste un bărbat.

Găleată a menționat că la fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. De asemenea, la această intervenție au participat și salvamontiști.

Astfel, echipajul a urcat în pădure aproximativ un kilometru, pe jos, pe un drum inaccesibil mașinilor de intervenție.

„La sosirea salvatorilor, bărbatul era scos de sub copac. Rănitul era semiconștient și după ce pompierii paramedici l-au stabilizat, a fost coborât până la locul unde se afla ambulanța SMURD”, a spus Găleată.

El a arătat că victima a fost transferată către un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean care l-a transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de