Studenți ai USV au lansat la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni volumul „3 povești englezești”

La Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a avut loc joi, 13 decembrie a.c., lansarea volumului „3 povești englezești”, carte ce cuprinde traducerea a trei dintre cele mai spumoase povești scrise de Joseph Jacobs.

Traducerea este semnată de Cercul de Traduceri din cadrul proiectului ROSE MIRAGES FLSC, desfășurat la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

„Traducerea din limba engleză a fost realizată de un colectiv de 21 de studenţi ai Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, îndrumați de conf. univ. dr. Daniela Hăisan, reprezentați la lansare de studentele Ioana-Niculina Istrate, Felicia Malai, Emilia-Elena Ursu și Iuliana-Maria Zebreniuc. Ilustrațiile, create de artistul plastic Ana-Maria Ovadiuc, au făcut deliciul micilor participanți, elevi ai claselor primare și gimnaziale din ospitalierul liceu gazdă”, a arătat Ana-Maria Antonesei, masterandă a Facultăţii de Litere şi Știinţe ale Comunicării.

Astfel, cei prezenți au avut ocazia să pătrundă în lumea poveștilor, grație unei atmosfere plăcute, perfecte pentru un ceas de carte și de lectură. (M.T.)