Două fete de 13 și 14 ani, rănite în urma unui accident produs de un tânăr din Liteni


Intră acum și în grupul de

Două fete, de 13 și 14 ani, ambele din orașul Liteni, pasagere într-un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, tot din Liteni, au fost rănite în urma unui accident produs duminică, pe DJ 208A, în afara localităţii Ruşii Mănăstioara din comuna Udești.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 208A, în afara localităţii Ruşii Mănăstioara din comuna Udești, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 21 de ani, din orașul Liteni, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 25 de ani, din comuna Bosanci, care a fost proiectată într-un arbore de pe marginea drumului.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a două minore de 13 și 14 ani, ambele din orașul Liteni, pasagere în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani”, a arătat IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de