Doi bărbați au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți că au spart o casă din Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, unul de 32 de ani, din municipiul Vatra Dornei şi unul de 29 ani, din comuna Dorna Candrenilor, au fost reținuți de polițiști și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, fiind bănuiți că au spart o casă din Dorna Candrenilor. Poliția a arătat că în perioada 01/02.09.2018 locuința unui bărbat de 53 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a fost spartă, prejudiciul fiind de circa 56.000 lei.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 19 decembrie a.c., polițiștii Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei și ai Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Vatra Dornei, la locuinţele a doi suspecţi, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Vatra Dornei şi unul de 29 ani, din comuna Dorna Candrenilor.

„Urmare a perchezițiilor și activităților investigative și de cercetare penală, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi suspecţi”, a precizat Poliția Suceava.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri preventive.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de