Tânăr din Bunești cu permis fals de conducere italian, prins în trafic după ce nu a respectat culoarea roșie a semaforului la intrarea în municipiul Suceava

Un tânăr de 19 ani din Bunești este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție care a constatat că acesta nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Astfel, potrivit Poliției Județene Sucevaa, sâmbătă, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 19 ani din comuna Bunești, care nu a respectat culoarea roşie al semaforului electric din intersecţia B-dul 1 Decembrie 1918 cu str. Calea Obcinelor din municipiul Suceava și care, nu avea cuplată centura de siguranţă.

În urma verificării permisului de conducere eliberat de autoritățile italiene, polițiștii au constatat faptul că, acesta este fals.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru că, nu a respectat semnalul de culoare roşie al semaforului şi pentru că nu a folosit centura de siguranţă.(N.B.)