Un bărbat din Vulturești a tăiat ilegal 19 stejari. 13 dintre aceștia aparțineau unei femei care a sesizat Poliția

Poliția municipiului Fălticeni, a fost sesizată, luni, prin 112 despre faptul că de pe proprietatea unei femei de 68 de ani, din comuna Vulturești, au fost tăiați ilegal mai mulți arbori.

  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineața zilei de luni un bărbat de 70 de ani, a mers la terenul împădurit pe care-l deține în extravilanul comunei Vulturești, împreună cu fiul său de 39 ani și un alt bărbat de 25 de ani, toți din localitate, unde, cel din urmă, a tăiat 19 arbori din specia stejar.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat și femeia de 68 de ani, care a constatat faptul că 13 din arborii tăiați se aflau pe terenul său.

În acest caz polițiștii au solicitat sprijinul pădurarului, care, în urma inventarierii, a stabilit faptul că, este vorba de cantitatea  de 4,5 m.c. material lemnos.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori” și „ furt de arbori”, materialul lemnos fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. (N.B.)