Un bărbat din Vicovu de Sus a încercat să traverseze strada prin loc nemarcat pentru a ajunge acasă, dar a fost lovit de mașina unui localnic care a intrat apoi într-un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 79 de ani din Vicovu de Sus a fost rănit, vineri seara, într-un accident rutier după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și a fost lovit de un autoturism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 46 de ani, nu a putut evita impactul cu un bărbat de 79 de ani, din aceeași localitate care, deplasându-se pe lângă bicicletă, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public pentru a ajunge la domiciliu.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a intrat în coliziune și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În  accident a fost rănit ușor pietonul care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de