Două tinere rănite și trei mașini avariate, în urma unui accident produs la Vama

Două tinere de 18 ani și 23 ani, ambele din comuna Frumosu, au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă, pe DN 17, pe raza localității Vama.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 23.15, după ce un tânăr de 21 ani, din comuna Vama, a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui magazin, fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul condus de către un alt tânăr de 21 ani, din comuna Frumosu, care circula regulamentar din sens opus.

„Din impact autoturismul condus de șoferul de 21 ani, din comuna Frumosu, a ricoșat într-un autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile”, a menționat Poliția Suceava.

În urma accidentului au fost rănite ușor două pasagere din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani din comuna Frumosu, respectiv două tinere de  18 ani și 23 ani, ambele din comuna Frumosu.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au  recoltat  mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

(M.T.)