Trei femei rănite după ce o mașină a fost izbită și proiectată într-un copac, la Rădăuți

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs joi după-amiază pe o stradă din municipiul Rădăuți, după ce un tânăr șofer nu s-a asigurat corespunzător într-o depășire.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, după ce un tânăr de 23 de ani, din comuna Burla, s-a angajat în depășirea unui autoturism fără să se asigure corespunzător, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 28 de ani, din comuna Marginea, pe care l-a proiectat într-un pom ornamental de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei de 52 de ani din comuna Sucevița, pasageră în autoturismul condus de aceasta, precum și rănirea unei tinere de 18 ani din comuna Marginea, pasageră în celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)