Șofer băut, urmărit prin Siminicea după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influența alcoolului și nu a oprit mașina la semnalul polițiștilor.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, 27 ianuarie a.c., la ora 22.45, în timp ce acționa pe DJ 208B din comuna Siminicea, o patrulă de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu s-a conformat.

Astfel, polițiștii au trecut în urmărirea autoturismului respectiv, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până la intersecţia dintre DJ 208B cu un drum comunal, unde autoturismul s-a oprit.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Suceava.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a menționat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de