Acasă Social Aproape 260.000 de apeluri la 112, anul trecut, în județul Suceava

Aproape 260.000 de apeluri la 112, anul trecut, în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă, că în anul 2018 s-au recepţionat prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență „SNUAU 112”, în dispeceratul STS Suceava, un număr total de  259.958 apeluri.

Alin Găleată a precizat că 66.686 apeluri de urgență au fost gestionate de personalul din cadrul dispeceratului comun ISU-SAJ, ponderea fiind de 25,65% din totalul apelurilor pe judeţ.



Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a menționat că acest aspect exprimă volumul şi frecvenţa evenimentelor negative în care sunt implicaţi cetăţenii judeţului, vulnerabilitatea operatorilor economici, a localităţilor şi infrastructurilor din zona de competenţă.

„De remarcat este faptul că luna cea mai solicitantă pentru dispecerii inspectoratului nostru a fost ianuarie, aceştia gestionând un număr de 5.958 apeluri de urgenţă, la polul opus fiind luna noiembrie, cu un număr de 4.966 apeluri de urgenţă gestionate”, a mai spus slt. Alin Găleată. (M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version