Nouă bază de tratament la Spitalul Siret. Aceasta va fi dotată cu un bazin de apă sărată, saune, C.T., aparatură de recuperare și sală de kinetoterapie


Intră acum și în grupul de

Spitalul de Boli Cronice Siret își propune pe viitor o nouă reorganizare prin modificarea structurii spitalului, având în vedere dezvoltarea compartimentului Îngrijiri Paliative și a compartimentului Recuperare, medicină fizică și balneologie, a anunțat, miercuri, directorul spitalului, Sorin Haraseniuc.

Acesta a mai declarat că unitatea spitalicească a depus două proiecte: unul pentru reabilitarea și dotarea Pavilionului central, iar cel de-al doilea pentru extinderea ambulatoriului de recuperare prin construirea unui corp nou.

Noua bază de tratament va fi dotată cu un bazin de apă sărată, saune, C.T., aparatură de recuperare și sală de kinetoterapie, a spus Sorin Haraseniuc.

Spitalul de Boli Cronice Siret are în componența sa secțiile de Pediatrie, Medicină Internă, Recuperare, medicină fizică și balneologie și asigură o capacitate de peste 82 paturi.

Începând cu anul 2013, au început investiții în modernizarea spitalului, precum dotări de mobilier, paturi, noptiere etc și a fost schimbat și sistemul de încălzire. (N.B.)


Intră acum și în grupul de