O persoană a fost rănită după ce un tânăr din Cajvana, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina la Botoșana


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Cajvana a fost rănit după ce mașina în care se afla ca pasager și care era condusă de un tânăr de 18 ani tot din Cajvana, băut și fără permis, s-a răsturnat în afara șoselei la Botoșana.

Potrivit Poliției Județene Suceava în timp ce conducea, vineri, autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DJ 178E din comuna Botoşana, un tânăr de 18 ani din oraşul Cajvana, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, un tânăr de 19 ani tot din orașul Cajvana, pasager în autoturism, a fost rănit ușor și  a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de