Un șofer a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2, în afara comunei Pătrăuți

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Dărmănești, a ajuns luni, la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2, în afara comunei Pătrăuți.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 4 februarie a.c., în jurul orei 07.20, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2 în afara comunei Pătrăuți, un bărbat de 62 de ani, din comuna Dărmănești, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat.

Inițial, din accident nu au rezultat victime, evenimentul fiind soluționat de polițiști ca și tamponare, însă ulterior, întrucât acuza dureri, conducătorul auto s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Ulterior, în jurul orei 07.50, tot pe DN 2, pe raza comunei Pătrăuți, un bărbat de 75 de ani, din comuna Sucevița, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 23 de ani, din comuna Dărmănești, intrând în coliziune față – spate cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 31 de ani din comuna Sucevița,  pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)