Adolescenți fără permise de conducere, prinși la volanul unor mașini de polițiștii din Marginea și Suceava

Doi adolescenți din Milișăuți și Pătrăuți, de 17 și 18 ani, sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volanul unor mașini, fără să aibă carnet de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 6 februarie a.c., la ora 22.10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat din comuna Dornești, autoturismul condus de un minor de 17 ani, din orașul Milișăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

De asemenea, joi, 7 februarie a.c., la ora 00.05, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Grigore Alexandru Ghica din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din comuna Pătrăuți.

Și în acest caz polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)