Accident pe strada Mărăști din Suceava: Un șofer sucevean a încercat să evite impactul cu o mașină,dar a fost lovit de un autobuz și proiectat în două mașini parcate


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită ușor, sâmbătă seara, pe strada Mărăști din municipiul Suceava în urma unui accident rutier produs după ce un tânăr a încercat să evite impactul cu o mașină care circula în fața sa.

Zona accidentului la cateva minute dupa eveniment

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora 22.08, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mărăști din municipiul Suceava, un localnic de 23 de ani a frânat brusc și a virat spre stânga pentru a evita impactul cu un autoturism care circula în fața sa, moment în care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 33 de ani din județul Botoșani, după care, a fost proiectat în alte două vehicule parcate.

În urma accidentului a fost rănit ușor un localnic de 21 de ani, pasager în autoturism, care a declarat că nu dorește să fie consultat de un medic deoarece leziunile suferite sunt minore.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de