Un adolescent a fost reținut după ce a provocat un accident în Vatra Dornei și a ajuns cu mașina pe calea ferată blocând traficul feroviar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Poiana Stampei a fost reținut, vineri, timp de 16 ore, fiind cercetat penal pentru că a condus un autoturism deși nu are permis de conducere și a provocat o tamponare în Vatra Dornei ajungând cu mașina pe calea ferată, blocând traficul feroviar.

Tânărul conducea un autoturism pe Calea Transilvaniei din Vatra Dornei  dinspre Bistrița, iar din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum și pe fondul lipsei de experiența în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a lovit lateral un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat pe calea ferată, traficul feroviar fiind oprit pentru aproximativ o oră.

Potrivit cercetărilor, adolescentul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat de proprietar, un alt tânăr , de 22 de ani, din Dorna Arini.

De menționat că autoritățile feroviare au precizat că în urma accidentului  a fost pusă în pericol siguranța traficului feroviar.

În acest caz adolescentul a fost reținut pentru 16 ore în arestul Poliției Județene Suceava și a fost pus sub control judiciar.

Totodată, în acest caz este cercetat și proprietarul autoturismului care i l-a încredințat adolescentului știind că acesta nu are permis de conducere.(N.B.)


Intră acum și în grupul de