Un șofer băut a intrat cu mașina într-o căruță cu lemne, la Marginea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Marginea, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii băut și a intrat într-o căruță.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți seară, pe DN 17A din comuna Marginea, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

„Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autoturismul implicat în accident condus de un localnic de 45 de ani, precum și atelajul hipo condus de un bărbat de 65 de ani din aceeași localitate, care prezenta avarii în partea din spate”, a arătat IPJ Suceava.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul căruțașului și de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Foto: Halip Vladut/‎Atenție Poliția!

(M.T.)


Intră acum și în grupul de