Proiectul „Caravana Sănătăţii Mintale”, nominalizat la premiile Carol Davilla


Intră acum și în grupul de

Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc a fost nominalizat cu proiectul Caravana Sănătăţii Mintale (www.anti-stigma.ro) pentru unul din premiile Carol Davilla, la secţiunile Instituţia Medicală Publică şi Cel mai bun Program de responsabilitate socială. Votul, care este public, poate fi exprimat pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro în perioada 6-20 februarie 2009.
„Nominalizarea şi intrarea în cursă ne bucură şi ne încurajează pentru eforturile depuse”, spune doctorul Alexandru Paziuc, din cadrul spitalului Câmpulung. Acesta menţionează că în urma şedinţei de jurizare din data de 4 februarie au fost nominalizate proiectele pentru cea de-a doua ediţie a Premiilor „Carol Davila”.
„Ne face plăcere să vă anunţăm că la această ediţie au fost înscrise pentru nominalizare în total 73 de proiecte, din partea a 59 de organizaţii, dintre care au fost nominalizate 34 de proiecte . Toate proiectele înscrise la această Ediţie a Premiilor „Carol Davilla” pot fi consultate în cadrul secţiunii „Nominalizări” de pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro.
În desemnarea câştigătorilor, pe lângă votul secret al juriului, se ţine cont şi de votul public exprimat în perioada 10-20 februarie 2009, vot care are o pondere de 52% în desemnarea câştigătorilor finali ai Premiilor „Carol Davilla” 2009.
Fiecare categorie reuneşte proiectele nominalizate de către juriu pe lista scurtă din totalul proiectelor depuse, iar categoria „Cel mai bun program de responsabilitate socială” reuneşte toate cele 73 de proiecte înscrise la Ediţia 2009 a Premiilor „Carol Davilla”.
Decizia în ceea ce priveşte câştigătorul categoriei “Cel mai bun program de responsabilitate socială al anului 2008” aparţine exclusiv publicului. Populaţia este invitată să acceseze www.premiilecaroldavila.ro – Secţiunea “Votează” pentru a susţine în continuare propiecul depus, ca nominalizat şi/sau la categoria “Cel mai bun program de responsabilitate socială al anului 2008”. “Mulţumim călduros pentru înscrierea proiectelor la Ediţia a II-a a Premiilor Carol Davilla şi felicităm implicarea în astfel de proiecte minunate! De asemenea, adresăm felicitări nominalizaţilor şi mult succes în continuare! Echipa Puls Media Network în parteneriat cu SanatateaTV.ro”, spune doctorul Paziuc.


Intră acum și în grupul de